Marielle Forsberg jobbar som inköpare på Djurmagazinet i Östersund som är en av VOM og Hundemats återförsäljare. Hon har jobbat där i många år och har förutom inköpare testat på flera befattningar i butiken. Under åren då de samarbetat med VOM har de haft en väldigt god relation.

– VOM är supertrevliga att ha att göra med. Deras service är väldigt personlig och det känns som att jag känner dem personligen.

Något som Marielle uppskattar extra med VOM är den breda variationen av storlekar på produkterna. Att det finns lådor från 500 g till 9 kg gör att fler har möjlighet att köpa hem färskfodret. Det är många som köper just de större lådorna.

– Kunderna är väldigt nöjda med VOMs produkter. Vi säljer kopiösa mängder av dem, mer än av andra produkter. Många köper stora volymer åt gången, ofta runt tre femkiloslådor på en gång. I butiken har vi totalt sex frysar fyllda med VOMs produkter, både med ben och själva färskfodret, vilket är väldigt mycket.

De produkter från VOM som är mest populära hos Djurmagazinet är femkiloskorvar med lax och femkiloskorvar med nöt. Marielle menar även att kunderna själva är medvetna om vad de matar sina hundar med.

– Kunderna är måna om vad de ger sina hundar. Det är många som är nöjda med just VOM och det gör att försäljningen av deras produkter ökar hela tiden. Vi är verkligen nöjda med samarbetet, avslutar Marielle Forsberg.

Läs mer om Djurmagazinet Östersund här.