Min erfarenhet – Josephine Norman

Mitt namn är Josephine Norman och har pysslat med katter i snart 7år, bl a som professionell kattfotograf, kattuppfödare och beteenderådgivare.

Det var när jag startade min uppfödning 2012 som jag lärde mig mer och mer om vad katter behöver och vill ha, och det var då jag tog steget att prova färskfoder men visste då inte om det fanns färdiga på marknaden så jag gjorde mitt egna recept.

Tack och lov hittade jag sen VOM Kattemat vilket gjorde det hela mycket enklare.

Jag gav maten nästan dagligen och under en svårare period i mitt liv så slutade jag helt att ge färskfoder på kanske 6 månader eller mer och när jag sen gick tillbaka till det igen så insåg jag det jag tidigare missat – vilken skillnad på ALLT med katterna det är när de får ordentligt foder!

De blev mätta under längre perioder, magarna krånglade inte då och då, avföringen luktade enormt mycket mindre och pälsen blänkte så friskt.
Oavsett vad jag går igenom i livet så vill jag aldrig mer ta en sån paus ifrån fodret!

Tack VOM för ert fantastiska foder, jag har nu gett det i ca 5 år och hoppas att det finns att ge så länge jag har katter.

Mvh Josephine Norman
www.josephinenorman.se