Mitt namn är Miia Gråsten och jag har haft katter i hela mitt liv och de senaste 7 åren som uppfödare av bengaler och german rex.

Under mina år som uppfödare har jag haft en del katter som ej varit glada i traditionell kattmat och en som ratade det helt fram till han var runt ett halvår. På den tiden fanns inte färskfoder att köpa i butik så han matades med en rå kyckling varje dag tills han en dag äntligen började äta traditionell kattmat.

Numera får våra kattungar VOM Kattemat färskfoder från start då det är det enklaste och smidigaste sättet att få dem att börja äta mat.

Jag vill att alla våra kattungar som flyttar hemifrån har en bred erfarenhet av olika foder av hög kvalité och VOM är en av de produkter som jag föredrar efter att ha provat de flesta sorter från Europa det senaste året.

För de katter som har en tendens att bli överviktiga eller har allergier är VOM det allra bästa då VOM inte innehåller onaturliga ämnen. Det enda jag saknar i utbudet är en variant helt fri från kyckling.

Tack VOM för att ni tillhandahåller ett färskfoder av bra kvalité för mina pälsklingar!

Med vänlig hälsning

Miia

SE*OneWorld
www.oneworldcats.com
www.facebook.com/oneworldcats