Mitt namn är Marita Reset Sørensen och jag har haft katter hela mitt liv, min egen kattuppfödning sedan jag köpte min första Maine Coon i 2012.

Jag har alltid köpt dyrt torrfoder ifrån veterinären och trott att det var det bästa för mina pälsklingar, men efter ett tag fick jag lära mig att spannmål skulle dom inte ha. Som tur är läste jag mera om katternas naturliga föda och insåg att en katt inte är skapad för att äta torrfoder alls.

Jag köpte hem vom och sakta men säkert blev mina katter fästa vid deras nya råa föda.
För mig är det otroligt viktigt med rätt anpassad foder till katterna eftersom det är med på att skapa den bästa förutsättningen för kattungarnas vidare liv.
En av mina vuxna katter gillade inte vom alls i början. Nu står hon med stora ögon varje dag, ihop med sina kompisar, och kan inte fatta att jag tar så lång tid på mig att servera dom deras kött på silverfat. Bortskämda har dom blivit också 😉
Tandköttet, avföringen, pälsen, ja allt fungerar så bra med vom. En av mina katter var lite överviktig förut, men efter att hon gick över på vom har hon fått fint hull. Jag antar att hennes kropp klarar att ta upp flera ämnen från det råa köttet och benen, så hon får därför en bättre mättnadskänsla.

Eftersom jag inte vill lägga mera tid på att stå i köket, är vom ett fantastisk produkt. Lättsamt och värdesatt av både två- och fyrbenta.

Mvh Marita Reset Sørensen
www.taschanas.com