Vi har pratat med Anders Erman som är delägare i Zoo Kompaniet Arninge utanför Stockholm. Zoo Kompaniet Arninge är en av VOM og Hundemats cirka 400 återförsäljare där Anders har varit delägare i 16 år och har haft ett samarbete med VOM i över fem år. Han har endast positiva kommentarer om samarbetet.

– Det bästa med VOM är att leveranserna alltid är väldigt snabba och att det aldrig är några problem, allting löser sig alltid. Dessutom har de mycket god leveranskapacitet och ständigt bra service med snabba puckar.

Att VOMs produkter blivit så populära menar Anders beror just på deras extra goda smak.

– Att produkten är extra smaklig gör att även de mest kräsna hundar får i sig den. Utöver det får hundarna också otroligt fin päls av VOMs produkter då de är av så pass hög kvalitet. Det är populära produkter som rullar på bra med glada kunder och välmående hundar.

Det finns de som tror att färskfoder behöver vara krångligt att börja använda, men det tycker Anders har att göra med prioriteringar.

– Vill man ha en produkt av hög kvalitet och hundar som mår bra är det väldigt lite som krävs. Precis som när du själv ska laga köttfärs behöver du tina den innan, och får du in det på rutin är det inga problem. Det är väl värt den lilla mödan, avslutar Anders Erman.

Läs mer om Zoo Kompaniet här.