Jag heter Magnus Blomander och innehar kennelnamnet Mundiz. Jag lever tillsammans med min man Ari Pekka och våra djur. Hundar, hästar, vaktlar, kaniner, getter, sköldpaddor och lite fiskar. Jag har fött upp fransk bulldogg sen 2009 och innan dess några andra raser. Det har inte blivit så många kullar utan tar bara en kull då tanken är att spara några själv.

Jag har ett stort intresse för utställning men tyvärr har det inte blivit så många på senaste tiden. Jag har nu två små valpar på tillväxt (min 3:e generation) som jag hoppas kan ändra på det. Min största egenuppfödda stjärna och soulmate BIS C.I.B. SE UCH NO UCH DK UCH EE CH Mundiz Knut blev BIS 1 i Lidköping 2016 och endast 10 månader gammal blev han BIS 3 i Högbo. Han hade dessutom ett antal BIG placeringar. Han fick tyvärr somna in alldeles för tidigt pga skada. Andra stjärnor i kenneln var hans dotter SE UCH NO UCH DK UCH Mundiz Naima och far och dotter stod som BIR och BIM några gånger tillsammans.

Framtiden hoppas jag tillför många roliga minnen i utställningsringen och kanske nån valpkull. Tiden får utvisa.

Våra hundar äter VOM från första tuggan fast föda och genom hela livet. Jag försöker få alla valpköpare att fortsätta med det!

Kennel Mundiz / Magnus Blomander